Naslovna Novo Lice s naslovnice: Robert Bojanić

Lice s naslovnice: Robert Bojanić

588
0

Prije godinu dana je sve počelo – započinje Robert svoju priču. Sestra mi je poslala link na kome “Elite Model Look” traži nova lica.

Prije toga sam se bavio modernim i suvremenim plesom, iza mene je 8 godina plesne karijere. Otišao sam na taj casting iako nisam nikada razmišljao da bih mogao biti model i tamo su me zapazili, uzeli me u svoju agenciju i od tada mi ide nabolje.

Odradio sam dosta revija poput Bipa Fashion Hr i Cro A Porter, uz to sam snimao razne editorijale za modne časopise i sada sam jedini narančasti model na cijelom Balkanu.

Trenutno se spremam za Kinu, potpisao sam ugovor i idem za mjesec dana, tamo me uzela jedna modna agencija i radit ću kao model. Riječ je pravom poslu, koji se radi svakoga dana, pravila su stroga i jedva čekam steći nova iskustva u životu. Ako mi krene onda idem dalje, a to su Milano i Paris.

Robert je do svoje pete godine živio u Slatini, a onda se odselio u Poreč 2002. godine, tamo je završio osnovnu i srednju školu, i nakon toga se preselio u Zagreb.

Slatinu jako voli i kada je bio mlađi, svako ljeto je dolazio baki i djedu (ulica Brune Bušića) i tu provodio praznike. Kad god može navrati do Slatine jer mu budi uspomene iz djetinjstva, posebno na zimske praznike. S obzirom da u Poreču ne pada snijeg Robertu su najljepše uspomene iz djetinjstva upravo one iz Slatine, pa stoga ne čudi što jako voli naš grad, pogotovo po zimi kada je sve u božićnom duhu.

(588)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*