Naslovna Novo Kandidat za gradonačelnika Ivan Roštaš opet odbio sučeljavanje

Kandidat za gradonačelnika Ivan Roštaš opet odbio sučeljavanje

1.34K
0

Aktualni gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš (HDZ) odbio je sudjelovati na sučeljavanju i predstavljanju kandidata za gradonačelnika Slatine koje je trebao organizirati Radio Slatina pod izlikom da ostali kandidati nisu vjerodostojni – što god mu to značilo.

Kandidati SDP-a i HSS-a Denis Ostrošić (nestranački kandidat) i nezavisni kandidat Dario Vrbaslija odazvali su se pozivu i dogovaraju se tehničke stvari oko sučeljavanja.

Napominjemo da je ovo već drugi puta da kandidat Ivan Roštaš odbija sučeljavanje koje se provodi u svim gradovima i općinama i jedan sasvim demokratski način iznošenja stavova u politici. Nadamo se da će građani prepoznati bahatos i nekompetetnost gradonačelnika u odlasku.

Nažalost, to bila jedinstvena prilika da građani Slatine i svi zainteresirani sudjeluju u otvorenom i demokratskom događaju i tako  upoznaju sve kandidate.

Odbijanje HDZ-ovog kandidata govori da ili nema što reći javnosti o radu u proteklom periodu svog mandata ili smatra da je sam sebi dovoljan.

Sučeljavanje kandidata bit će održano najvjerojatnije u petak, 19.05.2017. godine kako je dogovoreno sa gospodinom Robertom Turkaljem, direktorom Radio Slatine.

Osuđujemo ovakav postupak.

Kazimir Libl
GO SDP Slatina

(1335)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*