Naslovna Novo Kandidat za gradonačelnika Denis Ostrošić nastavlja kampanju Biciklima po Slatini

Kandidat za gradonačelnika Denis Ostrošić nastavlja kampanju Biciklima po Slatini

481
0

Završena je današnja vožnja i obilazak građana. Pored svih navedenih ulica koje smo obišli, zadržali smo se na jednom mjestu koje je nekad bilo drugo ime grada. Nekad, kad si rekao da si iz Slatine, svima je na umu i usnama bilo ime giganta, GAJ.

GAJ koji je rušen temeljito i to su uspjeli odraditi baš onako kako treba. Gaj nije pao sam od sebe nego nije bilo ni želje ni interesa da se sačuva.

Neće biti ni na jednoj brošuri gdje se spominju milijuni kuna, neće ga biti ni u planovima za sutra, za budućnost.

Slike govore više od naših riječi… odgovorne za ovo može biti sramota… ovako se ubija grad… GAJ je danas ruševina.

Sutra će biti mjesto u kojem mora biti poslovni inkubator, mjesto u kojem će Start Up tvrtke kretati u poslovne pothvate. GAJ će biti zona, kako za male obrte koji imaju ideju i plan za nove proizvode, tako i za one koji će uvidjeti da mogu i trebaju poslovati baš u Slatini.

Grad će prvenstveno stupiti u kontakt sa sadašnjim vlasnicima koji su iz stečaja GAJ-a došli u bilo kakav oblik vlasništva tvornice te će ih uvjeriti da njihov sadašnji mrtvi kapital nema nikakvu vrijednost ako ostane u sadašnjem stanju.

Nekadašnja tvornica ima perspektivu! To će biti poslovni park gdje će moći doći prerađivači i direktno pokrenuti poslovanje u samom centru sirovinske baze kojom smo okruženi.

Da! To će biti nekadašnji GAJ! Vjerujte da ZAJEDNO MOŽEMO s dobrim idejama i kvalitetnom gradskom upravom i jakim razvojnim agencijama ponuditi poslovno rješenje za svakog poduzetnika kojem moramo ponuditi sve na jednom mjestu i pojasniti ako treba 100 puta zašto je Slatina bolja od svih ostalih mjesta za ulaganje.

I zbog toga dižemo svoj glas i zato kažemo DOSTA više ovakve brige o ljudima i našem gradu!

Znamo da možemo bolje, kvalitetnije i uspješnije!

Kandidat za gradonačelnika Denis ostrošić
Nositelj liste za gradsko vijeće Kazimir Libl

(481)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*