Naslovna Blog Goran Blagus - Business coaching Kako najbrže skuriti hrpu love

Kako najbrže skuriti hrpu love

22
0

Kako najbrže “skuriti”“spaliti”, “potrošiti”, “spiskati”… hrpu love

Ako se nikada niste pitali kako u biznisu najbrže skuriti hrpu love, onda je to jedna stvar – MARKETINŠKE AKTIVNOSTI bez vizije, strategije i taktike.

Tako možete kupiti:

  • hrpu bannera na tematskom portalu
  • email adrese par desetaka tisuća ljudi
  • izradu nove web stranice
  • uslugu google i/ili Facebook oglašavanja

i ubrzo dovesti stanje na poslovnom računu na tri znamenke, uključujući i brojke iza decimalne točke.

Naravno, uz sve to možete napraviti super-cool logo od par tisuća ili desetaka tisuća kuna, urediti pročelje ureda mramorom, oblijepiti si dostavno vozilo lenticular naljepnicama i set drugih marketinških aktivnosti.

Znajte, da to što je nešto sexy i fora i da će vas zbog toga susjedi tapšati po ramenima ili frendovi hvaliti jer su vas vidjeli na TV-u, ne donosi lovu na poslovni račun ako to direktno ne pridonosi privlačenju potencijalnih klijenata ili povećava broj / iznos uplata.

Poznavanje ciljne skupina je jedan od važnih koraka za sprječavanje bezobzirnog kurenje love, poznavanje njihovih preferencija i očekivanja je isto važan korak, poznavanje i komunikacija vaših vrijednosti isto puno utječe na nepotrebno kurenje love.

Ići od taktike tj. “dobili smo super ponudu za full stranicu u mjesečniku, mogli bi se oglasiti” je krivi smjer tj. ispravan smjer u nepotrebno kurenju love.

Kako bi neki mudri ljudi rekli, razmislite malo o tome… a ja na to mogu dodati da si odvojite nešto vremena i nešto novaca za investiranje u seminar / radionicu “24+ tehnika & vještina” koju održavam za tjedan dana i garantiram da će vam to biti najbolje “skureni” novaca koji će za rezultat dati još više novaca koje ćete u budućnosti “kuriti” na pametne, mudre i profitabilne aktivnosti.

Toliko od mene za ovaj NL & pišemo se uskoro.

Goran Blagus
(Business klinika)

p.s. U današnjoj poruci “skrivena” je i jedna jako važna poruka o tome kako ispravno pristupiti poslovanju i vođenju tog istog biznisa. Detalje i primjere ću demonstrirati na seminaru / radionici, tako da ako se nalazite u poslovnoj situaciji gdje vam treba vještina za restart ili preispitivanje i stvaranje ispravnog smjera, tada se prijavite na https://business-klinika.com/prodajna-radionica/ i vidimo se za par dana.

(22)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*