Jedan od…

15
0

Puno različitih materijala “sleti” na moj radni stol i općenito takve sadržaje ne komentiram / analiziram kroz otvorene newslettere, no današnji primjer mi je baš dobro “sjeo”.

Evo slike i označenog dijela…

Primijetite (osim ako i sami to svjesno ne radite) kako mnogi pisci prodajnih pisama i prodajnih sadržaja u situaciji kada nemaju ili NE ZNAJU neku specifičnost po kojoj bi se razlikovali, koriste konstrukciju “JEDAN OD…”.

I tako zbog “jedan od” samo osvještavaju da za njih postoji alternativa (čitaj: konkurencija) i samo su se uvalili u dodatna preispitivanja kod svojih potencijalnih klijenata.

Zbog toga izbacite “jedan od” u svojoj komunikaciji i uložite nešto energije u definiranje što je to drugačije kod vas.

Iskreno, uz malo truda i poznavanje pravih alata to i nije toliko teško. Osim toga, na skorašnjem seminar / radionici “24+ tehnika & vještina…” moći ćete usvojiti model za definiranje svoje specifičnosti i više nećete biti “jedan od…”, već “jedini koji…”.

Goran Blagus
(Business klinika)

p.s. U nekim rubnim situacijama, “jedan od” se može efikasno iskoristiti, no za to treba ipak imati drugačije postavke i treba drugačije pripremiti materiju. Taj dio spada u napredne tehnike prodaje i komunikacije, te ako se vidimo na skorašnjem seminaru / radionici, iskoristite priliku pa da prođemo i kroz taj primjer.

(15)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*