Naslovna Kultura Gradska knjižnica i čitaonica Slatina predstavila knjigu Ivane Plechinger

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina predstavila knjigu Ivane Plechinger

196
0

U utorak, 13. lipnja 2017. godine u Gradskoj knjižnici i čitaonica Slatina gostovala je Ivana Plechinger. Ivana je poznata pjevačica, skladateljica, ali i televizijska i radijska voditeljica. U Knjižnici je promovirala svoju prvu knjigu “Ono što ostaje, uvijek ljubav je”.

Ivanin prvijenac odiše pozitivizmom i radošću, iako u njemu otkriva svoje proživljene životne tragedije i probleme, od gubitka majke kao dvanaestogodišnjakinja do moždanog udara koji je sama preživjela. Knjiga je svojevrsni vodič za bolji život jer izravnim obraćanjem čitatelju Ivana pokazuje kako zaboraviti patnju i strah, a posvetiti se jedinom onom što je bitno, a to je ljubav i zahvalnost.

Građani su bili veoma zadovoljni književnim susretom, otišli su s osmjesima na licima, ali i s novim savjetima koji će im zasigurno pomoći u njihovom daljnjem životu. Jedan od tih savjeta koji Ivana promovira u svojoj knjizi jest “nemojmo se usmjeriti na ono što nam u životu nedostaje, nego na ono što je tu – uz nas, oko nas i u nama.

Više fotki pogledajte ovdje…

Dajana Alinčić

(196)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*