Naslovna Novo Goran Draksler istrčao supermaraton Zagreb – Čazma

Goran Draksler istrčao supermaraton Zagreb – Čazma

106
0

Slatinski ultramaratonac Goran Draksler, član udruge ˝Glasnici istine˝ uspješno je i četvrtu godinu za redom istrčao Supermaraton Zagreb – Čazma u duljini od 61 km.

Goran je unatoč umoru od dan ranije istrčanog 13. Osječkog Ferivi polumaratona uspio s vremenom od 5.47.46 sati zauzeti 26 mjesto od 77 natjecatelja koji su prošli kroz ciljnu ravninu.

Međunarodni Supermaraton Zagreb – Čazma koji se ove godine održao 42. puta najduža je cestovna utrka u Hrvatskoj (61km i 350m), te jedna od najstarijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj koja okuplja ponajbolje ultramaratonce iz: Slovenije, Hrvatske, Austrije, Srbije, BiH i Mađarske.

Održava se svake godine od 1976., a samo jednom nije održana, zbog neposredne ratne opasnosti.

Kod muških je pobijedio najbolji hrvatski ultramaratonac Robert Radojković s vremenom 4.04.37 a kod žena Našičanka Dubravka Vešligaj s vremenom 4.45.00

Pored Gorana Drakslera svoj 18. supermaraton Zagreb-Čazma istrčao je i počasni član udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije ˝Glasnici istine˝ legendarni hrvatski ultramaratonac Duško Štrbac koji je na cilj došao 47. s vremenom 6.27.12 sati.

Glasnici istine

(106)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*