Naslovna Novo Goran Draksler istrčao 100 kilometara za Elenu Ostrošić

Goran Draksler istrčao 100 kilometara za Elenu Ostrošić

229
0

Slatinski ultramaratonac Goran Draksler član udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” sudjelovao je 08.09.2018. godine, na Svjetskom prvenstvu u trčanju na 100 kilometara.

Svjetsko prvenstvo se održalo u Sv. Martinu na Muri u Međimurskoj županiji te je okupilo preko 350 najbolljih ultramaratonaca iz preko 40 država svijeta.

Goran Draksler je istrčao “stotku” u vremenu 10.59.31 (deset sati pedeset devet minuta i tridest jednu sekundu). U utrci gdje je limit bio 12 sati trčalo se 13 krugova po 7,5 km te uvodni krug od 2,5 km., a staza je bila valovita te zahtjevna.

Veliki humanitarac Goran Draksler i ovoga puta pokazao je svoje veliko humanitarno srce posvetivši svaki pretrčani kilometar Eleni Ostrošić djevojčici oboljeloj od leukemije za koju je nedavno organizirao i humanitarnu akciju.

Ovaj nastup i rezultat Drakslera zasigurno će biti zapisano u povijesti sporta grada Slatine što su Grad Slatina i gradonačelnik Denis Ostrošić prepoznali pomogavši mu u odlasku na SP.

Tekst: Glasnici istine (P.T.)
Foto: Goran Draksler

(229)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*