Naslovna Grad Dugo očekivana radna mjesta u Slatini

Dugo očekivana radna mjesta u Slatini

111
7

VJSlatinski poduzetnik pekar Jozo Đeveljekaj otvorio je novi ugostiteljski objekt u kojeg je uložio 2,5 milijuna kuna. Prigodnim cjelodnevnim čašćenjem dobronamjernika i čestitara Jozo je slatinskoj javnosti predstavio i ponudio objekt veći 100 m2 koji se sastoji od cafe-bara, pizzerije, slastičarne i prodavaonice pekarskih proizvoda. Ova nova ugostiteljska ljepotica nalazi se u ulici V. Nazora, kod križanju prema tržnici i nazvana je TINA po njegovoj kćerci Martini. Osim postojećih, bit će zaposleno i novih 5-6 djelatnika što je Slatini gladnoj radnih mjesta i investicija samo kap u moru potreba, ali možda i nagovještaj izlaska iz dugogodišnje ekonomske i svake druge krize.

VJ

Naš poznati pekar Jozo, katolik je Albanac koji se 1990. doselio u Slatinu iz sela Zjuma kraj Prizrena na Kosovu. Marljivim radom i hrabrim ulaganjima proširio je svoju pekarsku djelatnost na više prodavaonica u Slatini, Virovitici i Varaždinu. Iako je ovaj objekt mogao napraviti i u nekom drugom, gospodarskih jačem gradu, otvorio ga je u Slatini jer u njoj za život stasaju njegovo troje djece, koja ovdje žele i ostati. Jozo je zahvalan svim svojim djelatnicima, a najviše supruzi Viktoriji koja mu je životna suradnica i podrška.

VJ

Tekst i foto: V. Jelenčić

(111)Comment(7)

 1. zašto je za gospodarsku djelatnost bitno jel poduzetnik katolik,pravoslavac ili ateist?

 2. Da, ali ako njegova birtija uspije, propast će druga birtija i onda evo radnih mjesta. Glavno da tvornice propadaju, a trgovine i birtije se otvaraju i zatvaraju, a vi ovdje pišete o nekim radnim mjestima. Pitam se, jeste li nezavisni portal ili ste još jedno glasilo grada. Sve je super u Slatini.

 3. Poštovani, gospodine” Erop”, a zašto vi lijepo ne osmislite neki projekt, uložite vlastiti novac i otvorite tvornicu u kojoj biste zaposliti stotine sugrađana!?

  Najlakše je popljuvati one koji rade, stvaraju ili se trude nešto promijeniti.

  Na primjer Vlatko Jelenčić besplatno šalje svoje priloge, a portal “slatina.net” zadnjih nekoliko godina širi dobre vibracije bez ijedne kune zarade! Mi nemamo pretplatu, ne naplaćujemo “želje i pozdrave”, ne dobivamo novac iz proračuna grada Slatine, a od sugrađana se baš nitko ne oglašava. Sve reklame koje vidite na vrhu stranice pripadaju skupini MIDNEL ugovornih korisnika (www.midnel.net).

  Portal “slatina.net” postoji samo zahvaljujući dobroj volji vlasnika (MIDNEL) i od pomoći naših malobrojnih suradnika koji povremeno šalju vijesti i fotke, pišu kolumne, poeziju ili pošalju rezultate sa sportskih terena.

  Nama se ne isplati trčati po terenu, istraživati, snimati, fotkati, pisati… Ako vi imate vremena i volje raditi taj posao besplatno rado ćemo vas angažirati. 🙂

 4. Nažalost, nisam pronašao posao ovdje jer ga jednostavno nije bilo, a novca nemam dovoljno za investiranje. Ali da jesam tu, sigurno bi ostvarili neku suradnju.
  Nitko ne pljuje gospodina Jozu, samo mi je zanimljivo primijetiti kako se u Slatini otvori jedan kafić, a drugi propadne, otvori jedna trgovina, a druga propadne i ne mislim da bi otvaranje jednog ugostiteljskog objekta bio razlog za proslavu ikome osim vlasniku.
  Ali dobro, prihvaćam ovo objašnjenje s nedostatkom sponzora i novinara za portal,
  A i da ste previše dobri, premjestili bi vas u Viroviticu, kao i skoro sve… 😉

 5. Erope,ne laprdaj,zasuči rukave i otvaraj radna mjesta.Siguran sam da ti to možeš.Hvala ti unaprijed.

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*