Naslovna Grad DND Slatina: U Senkovcu održana “Bajkaonica za 5”

DND Slatina: U Senkovcu održana “Bajkaonica za 5”

103
0

Dana 11. rujna 2018. godine, u OŠ Josipa Kozarca, Područnoj školi Senkovac održana je prva u nizu pripovjedaonica u “Bajkaonici za 5”.

“Bajkaonica za 5” dio je projekta društvene odgovornosti tvrtke Beiersdorf Hrvatska (NIVEA). Projektom “Neka odrastanje bude dječja igra” pruža se podrška obiteljima pomažući djeci i odraslima u ostvarenju njihovih punih potencijala. Projekt je pokrenut je 2014. u sklopu NIVEA globalne inicijative “NIVEA – stalo nam je do obitelji”, u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske.

Cilj održavanja “Bajkaonice za 5” je što više djece uvesti u čaroban svijet bajki kroz pripovijedanje educiranih pripovjedačica, kako bi se djecu potaknulo na razmišljanje, kreativnost, maštu i razigranosti.

Tema “Bajkaonice za 5” je pripovijedanje, edukativna aktivnost koja kroz pričanje priča potiče djecu na razmišljanje o svijetu koji ih okružuje, pomaže u učenju brojeva i slova, razvija socijalno – kognitivno vještine, omogućava međusobno druženje te ih potiče na razvijanje mašte.

Edukaciju provode educirani pripovjedači Sanela Tot i Ivana Strupar.

Sljedeća “Bajkaonica za 5” održat će se 13. rujna 2018. s početkom u 18 sati u prostorijama Društva “Naša djeca” Slatina (bivše dvorište pošte).

Pozvana su sva djeca od predškolske dobi do 4. razreda osnovne škole.

Više fotografija pogledajte ovdje…

Snježana Pačarić
dnd-slatina.hr

(103)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*