Naslovna Novo Cvjetni korzo u Orahovici

Cvjetni korzo u Orahovici

81
0

Mali Slatinčani su 03. lipnja 2018. godine sudjelovali na Cvjetnom korzu u Orahovici koji je bio organiziran i ove godine u okviru 50. Orahovačkog proljeća.

Sudjelovala su djeca iz Dječjeg vrtića Suncokret Slatina i Područnog odjela Mikleuš (voditelji Snježana Dupan Lovrić i Marko Bolić), drugog razreda Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina (Gordana Kovač) i Društva “Naša djeca” Slatina – Dječjih kutaka “Veseli sat” Slatina, Nova Bukovica i Josipovo (Marinela Zrinščak Begovac, Melita Čmarec, Sandra Cvetković i Snježana Pačarić).

Cvjetni korzo bio je jako dobro organiziran. Na dolasku djecu, voditelje i roditelje dočekali su volonteri i sve uputili u prostoriju za presvlačenje te cijelo vrijeme pratili uz povorku i brinuli za djecu i odrasle.

Po završetku šetnje od škole do glavnog trga i šetnje kroz Aleju kneginje Ružice, vratili smo se u školu gdje su nas čekale ljubazne volonterke i posluživale sendviče i sokove za okrijepu.

Svakoj skupini dodijeljene su dvije djevojčice koje su nosile cvjetnu košaricu i volonter koji je nosio transparent s nazivom skupine.

Društvo “Naša djeca” Slatina
S​nježana Pačarić​

(81)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*