Naslovna Blog Goran Blagus - Business coaching Čovjek u plavom sa žutim oznakama

Čovjek u plavom sa žutim oznakama

10
0

Znate za onaj osjećaj kada krajičkom oka zamijetite kako vam se približava osoba u plavoj uniformi nakon čega sistolički i dijastolički tlak narastu za barem 20, ako ne i 50 jedinica.

Plave uniforme koje se kreću cestom imaju tu moć da vam nakon uspješno popijene kave, pojedenog ručka ili ugodno provedenog druženja s bliskom osobom “ubiju” užitak i lijepa sjećanja prije nego izgovorite croissant ili kebab.

A kad s njima zapodjenete razgovor (na njihovu inicijativu, naravno) i onako u grču pitate “zašto baš sada i zašto baš mene?” dobit ćete nomotehnički odgovor kako “samo rade svoj posao”.

“Pa kud baš danas morate raditi svoj posao i to još sa mnom(?!)”, najčešća je misao koja prostruji kroz glavu u prvoj milisekundi, nakon čega se tijelo sprema za udarac i šok koji će uslijediti kao poklon osobe u plavom.

“Gospon, standardno računi i nešto veće što ne izgleda kao račun.”

“Ajde dobro je, barem nije ništa za potpisivati”, često bude prvi znak olakšanja da smo se danas izvukli.

Nego, g. Poštar, da li vi kužite da me nešto stisne dok vas vidim i da vas se često vidi kao glasnika loših vijesti?”

“Samo radim svoj posao, ali valjda nekad donesem i nešto korisno i vrijedno?”, uobičajen je odgovor osobe u plavom,

Ako ćemo iskreno, treba priznati da nekada man in blue donese nešto čemu se veselimo i bude korisno.

Jedna od takvih korisnih stvari je Business Klinika PREMIUM report, tiskano izdanje iz moje & BK radionice s tehnikama & vještinama za unapređenje biznisa.

U izdanju #5 tako su se našle teme kao što su polarizacija ili kako postati leader u svojoj niši, prodajno pismo s detaljnom analizom kada treba reaktivirati zaspale projekte i prodajne aktivnosti, jako važan test iz kojeg čete prepoznati imate li problema s ljudima i timovima, paket prodajne vještine koju često krivo radimo (do sada) i naravno, ružno ali nužno za znati – samoubojstvo & biznis.

Prijave za BK PREMIUM report #5 su otvorene na linku https://business-klinika.com/business-klinika-premium-report-by-goran-blagus/, nakon čega stiže plavi sa žutim oznakama kako bi vam uljepšao ovaj mjesec.

Goran Blagus
(Business klinika)

p.s. Ekipa na autorenew modu i vi koji ste preko vikenda ispunili narudžbu na LINKU, ponuda stiže tijekom dana. 

p.p.s. Mislite da je ovo samo prodajni email? Hmmm… jeste sigurni da ovdje ima samo prodaje? Između redaka ima jedna jako važna lekcija koju možete iskoristiti kod izrade svojih prodajnih koreografija tj. prodajnih pisama. 

(10)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*