Naslovna Novo Brončana medalja zlatnog sjaja!

Brončana medalja zlatnog sjaja!

139
0

Na državnoj poluzavršnici u odbojci naši dečki s ponosom predstavljali Virovitičko-podravsku županiju i osvojili brončanu medalju! Bravo, bravo! laughyesheart

Ekipa odbojkaša naše škole, članovi ŠŠD „Baqoa“ imali su čast da po prvi put u povijesti škole predstavljaju Virovitičko-podravsku županiju na državnoj poluzavršnici koja se jučer 30. ožujka 2017. odvijala u Križevcima.

Natjecale su se najbolje ekipe osnovnih škola iz četiriju županija: Varaždinske – 1. OŠ iz Varaždina, Koprivničko-križevačke – OŠ “Vladimir Nazor“ Križevci, Međimurske – OŠ Nedelišće i naše županije.

Nakon odigranih utakmica, konačni je rezultat za naše predstavnike bio jako uspješan – dečki su osvojili brončanu medalju!

Ako uzmete u obzir da su dečki trenirali u neuvjetnoj učionici, bez sportske dvorane, doista nije bilo lako doći do ove medalje, a naš je ponos tim i veći!

Čestitamo učenicima Tomiju Zniki, Damjanu Stjepanoviću iz 7. razreda, Mladenu Banoviću, Gabrielu Fuljeku, Zlatku Erdecu, Željku Nikiću, Ivanu Komebusu i Tomislavu Kurtiću iz 8. razreda. Sve čestitke i njihovom voditelju učitelju TZK-a Hrvoju Kraljiku.

Autor: Eva Turza Mitrović
Izvor: OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica

(139)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*