Naslovna Novo Anketa: Predizborni face lifting

Anketa: Predizborni face lifting

215
0

Na stranu to što ovaj grad i prigradska naselja uistinu trebaju, ne jednu već 101 plastičnu operaciju, no zašto uvijek u isto (predizborno) vrijeme!? Više decenija svjedočimo predizbornim obećanjima, forama i trikovima, a u zadnje vrijeme i potpuno besmislenim radovima i preinakama.

Po svemu sudeći teatralno uređenje trgova, šetnica, križanja, pješačkih prijelaza i pločnika se pokazalo kao dobitna kombinacija na koju padaju birači. Jer ako se u pravom trenutku pusti u promet kružni tok – to se pamti i veliča baš kao da su gradske vlasti to učinile vlastitim sredstvima, a ne novcem iz zajedničke blagajne ili još gore na kredit koji će vraćati naša praunučad.

Praksa je pokazala, da je dovoljno četiri godine ništa ne poduzimati, a onda se mjesec ili dva prije izbora grade autobusna stajališta, obilježavaju pješački prijelazi i postavljaju semafori, vješaju kante za smeće, sade cvjetni grmovi, naslikava se po selima i gradovima s onima koji su nešto postigli… Većina radova se ionako financira iz projekata i fondova Europske unije… No bitno je da se nešto događa!

Ne zna se tko je tu lud!? Oni koji to uporno rade ili oni koji te predizborne mrvice prihvaćaju.

Pravilo je jednostavno ali efikasno. Ako stotinu puta učinite nešto loše ili ne učinite baš ništa, a zatim samo jedno makar i prividno dobro djelo – ostati ćete zapamćeni po zadnjem činu, sve drugo se jednostavno zaboravlja.

Bilo kako bilo novo anketno pitanje je pred vama…

 

Kako ocjenjujete predizborni face lifting u Slatini?

  • Mazanje očiju (51%, 86 glasova)
  • Kraj jedne ere (23%, 39 glasova)
  • Nastavak započetog (14%, 24 glasova)
  • Dobrodošla promjena (11%, 18 glasova)

Ukupan broj glasova: 167

Loading ... Loading ...

 

(215)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*